ФОX: Готово је - Златан долази у Галакси!

Ма да није нека закаснела првоаприлска шала?!

Фудбал 05.04.2017 | 17:30
ФОX: Готово је - Златан долази у Галакси!
Телевизијска мрежа ФОX, тачније њен огранак ФОX Депортес,специјализован за шпанско говорно подручје, активирао је рано јутрос бомбу која је потресла фудбалски свет, а она гласи: Златан Ибрахимовић на крају ове сезоне напушта Манчестер Јунајтед и одлази у САД.

У живом програму на овој телевизији новинар Ектор Фернандезјасно је поручио:

"То је готова ствар! Потврђено! Ибрахимовић ће сигурно играти у Лос Анђелесу наредне сезоне".  

Наравно, ради се о ЛА Галаксију, клубу који је последњих година довео многе европске суперзвезде на заласку каријере. ФОX Депортес отишао је чак корак даље од ове иницијалне тврдње и објавио да је Златан договорио највећи уговор у историји МЛС лиге. 

Све ово и не делује толико нереално, с обзиром да се и претходних месеци помињало да би један од најузбудљивијих фудбалера у последњих 15 година могао да заврши у Америци, а опет, чудно је то што је засад свега неколико европских медија пренело ову информацију, притом, ниједан са Острва.

У сваком случају, навијачи Манчестера од јутрос сигурно имају разлога за бригу. Општи је утисак да ће Жозе Мурињо тешко овог лета на тржишту наћи бољег нападача, иако је је Ибри већ 36. Уосталом, бројке говоре више од свих речи - на 41 утакмици Златан је за Црвене ђаволе дао 26 голова и забележио девет асистенција. 

Чекамо да се огласи неко од Енглеза...

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар