FOX: Gotovo je - Zlatan dolazi u Galaksi!

Ma da nije neka zakasnela prvoaprilska šala?!

Fudbal 05.04.2017 | 17:30
FOX: Gotovo je - Zlatan dolazi u Galaksi!
Televizijska mreža FOX, tačnije njen ogranak FOX Deportes,specijalizovan za špansko govorno područje, aktivirao je rano jutros bombu koja je potresla fudbalski svet, a ona glasi: Zlatan Ibrahimović na kraju ove sezone napušta Mančester Junajted i odlazi u SAD.

U živom programu na ovoj televiziji novinar Ektor Fernandezjasno je poručio:

"To je gotova stvar! Potvrđeno! Ibrahimović će sigurno igrati u Los Anđelesu naredne sezone".  

Naravno, radi se o LA Galaksiju, klubu koji je poslednjih godina doveo mnoge evropske superzvezde na zalasku karijere. FOX Deportes otišao je čak korak dalje od ove inicijalne tvrdnje i objavio da je Zlatan dogovorio najveći ugovor u istoriji MLS lige. 

Sve ovo i ne deluje toliko nerealno, s obzirom da se i prethodnih meseci pominjalo da bi jedan od najuzbudljivijih fudbalera u poslednjih 15 godina mogao da završi u Americi, a opet, čudno je to što je zasad svega nekoliko evropskih medija prenelo ovu informaciju, pritom, nijedan sa Ostrva.

U svakom slučaju, navijači Mančestera od jutros sigurno imaju razloga za brigu. Opšti je utisak da će Žoze Murinjo teško ovog leta na tržištu naći boljeg napadača, iako je je Ibri već 36. Uostalom, brojke govore više od svih reči - na 41 utakmici Zlatan je za Crvene đavole dao 26 golova i zabeležio devet asistencija. 

Čekamo da se oglasi neko od Engleza...

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar