Преминуо савјетник Томислава Николића

Предраг Микић, савјетник Томислава Николића, преминуо је изненада прошле ноћи у стану у Београду, саопштено је из Николићевог кабинета.

Србија 04.04.2017 | 15:59
Преминуо савјетник Томислава Николића
Овај бизнисмен из Краљева је од 2012. године обављао функцију савјетника одлазећег предсједника Србије Томислава Николића.

"Доказавши се раније као успјешан и поштован бизнисмен, Предраг Микић је посљедњих пет година представљао спону између привредних субјеката из земље и иностранства, Владе Србије и предсједника Републике, а све у циљу олакшавања услова домаћим и страним инвеститорима да улажу у привреду наше земље и створе нова радна места", наводи се у саопштењу Службе за сарадњу с медијима предсједника Србије.

Како се наводи у саопштењу, прерана смрт Предрага Микића у 54. години живота затекла је и тешко погодила његову породицу, пријатеље, пословне партнере, али и све колеге у Кабинету предсједника Републике, са којима је сарађивао готово пуних пет година.

Микић је био члан Српске напредне странке, и власник предузећа "Тргомен веле", "Тргомен некретнине", "Фабрика Тргомен" и "Механизација Тргомен".

До ступања на функцију савјетника предсједника Србије шира јавност није ни знала за Предрага Микића, осим у Краљеву, где је био познати бизнисмен.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар