Preminuo savjetnik Tomislava Nikolića

Predrag Mikić, savjetnik Tomislava Nikolića, preminuo je iznenada prošle noći u stanu u Beogradu, saopšteno je iz Nikolićevog kabineta.

Srbija 04.04.2017 | 15:59
Preminuo savjetnik Tomislava Nikolića
Ovaj biznismen iz Kraljeva je od 2012. godine obavljao funkciju savjetnika odlazećeg predsjednika Srbije Tomislava Nikolića.

"Dokazavši se ranije kao uspješan i poštovan biznismen, Predrag Mikić je posljednjih pet godina predstavljao sponu između privrednih subjekata iz zemlje i inostranstva, Vlade Srbije i predsjednika Republike, a sve u cilju olakšavanja uslova domaćim i stranim investitorima da ulažu u privredu naše zemlje i stvore nova radna mesta", navodi se u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, prerana smrt Predraga Mikića u 54. godini života zatekla je i teško pogodila njegovu porodicu, prijatelje, poslovne partnere, ali i sve kolege u Kabinetu predsjednika Republike, sa kojima je sarađivao gotovo punih pet godina.

Mikić je bio član Srpske napredne stranke, i vlasnik preduzeća "Trgomen vele", "Trgomen nekretnine", "Fabrika Trgomen" i "Mehanizacija Trgomen".

Do stupanja na funkciju savjetnika predsjednika Srbije šira javnost nije ni znala za Predraga Mikića, osim u Kraljevu, gde je bio poznati biznismen.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar