Фелипе Рејес и Реал - љубав до смрти!

Ни секунда размишљања није била потребна! Капитен мадридског гиганта комплетираће тако 21 сезону, чак 15 у дресу Краљевског клуба.

Кошарка 08.04.2017 | 15:45
Фелипе Рејес и Реал - љубав до смрти!
Није прошла ни једна седмица како је изјавио да би волео да добије нови уговор, којим би комплетирао фантастичну каријеру, а Реал је већ направио први корак ка реализацији жеље свог капитена. 

Угледни мадридски лист Марка јавља да је Реал понудио нови, двогодишњи уговор Фелипеу Рејесу и да је времешни центар прихватио све услове нове сарадње, без секунде размишљања! 

Начелни договор је постигнут, ускоро ће се ставити и параф на сарадњу, чиме ће Рејеспоказати верност мадридском гиганту и дочекати 39. рођендан као кошаркаш Реала. Уз то, дебело ће загазити и ка 40. лету, па све до тренутка док му не истекне уговор. 

Тако ће комплетирати 21 сезону у професионалној каријери, од чега ће 15 провести као кошаркаш Реала. 

Краљевски клуб тако је решио да се одужи легендарном асу и прелепу деценију и по, колико ће заједно провести гледајући време до јуна 2019. године. Рејес и Реал заједно су досад подигли пет шампионских титула у Шпанији, шест Купа краља, три национална Суперкупа, Евролигу и Еврокуп. А до истека следећег уговора имаће простора да додатно поправе салдо. 

Рејес је у недавној победи на гостовању Фуенлабради убележио фантастично издање са 23 поена, 14 скокова и седам изнуђених фаулова, за укупан индекс корисности - 40!

Његов садашњи уговор с Реалом истиче овог лета. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар