Felipe Rejes i Real - ljubav do smrti!

Ni sekunda razmišljanja nije bila potrebna! Kapiten madridskog giganta kompletiraće tako 21 sezonu, čak 15 u dresu Kraljevskog kluba.

Košarka 08.04.2017 | 15:45
Felipe Rejes i Real - ljubav do smrti!
Nije prošla ni jedna sedmica kako je izjavio da bi voleo da dobije novi ugovor, kojim bi kompletirao fantastičnu karijeru, a Real je već napravio prvi korak ka realizaciji želje svog kapitena. 

Ugledni madridski list Marka javlja da je Real ponudio novi, dvogodišnji ugovor Felipeu Rejesu i da je vremešni centar prihvatio sve uslove nove saradnje, bez sekunde razmišljanja! 

Načelni dogovor je postignut, uskoro će se staviti i paraf na saradnju, čime će Rejespokazati vernost madridskom gigantu i dočekati 39. rođendan kao košarkaš Reala. Uz to, debelo će zagaziti i ka 40. letu, pa sve do trenutka dok mu ne istekne ugovor. 

Tako će kompletirati 21 sezonu u profesionalnoj karijeri, od čega će 15 provesti kao košarkaš Reala. 

Kraljevski klub tako je rešio da se oduži legendarnom asu i prelepu deceniju i po, koliko će zajedno provesti gledajući vreme do juna 2019. godine. Rejes i Real zajedno su dosad podigli pet šampionskih titula u Španiji, šest Kupa kralja, tri nacionalna Superkupa, Evroligu i Evrokup. A do isteka sledećeg ugovora imaće prostora da dodatno poprave saldo. 

Rejes je u nedavnoj pobedi na gostovanju Fuenlabradi ubeležio fantastično izdanje sa 23 poena, 14 skokova i sedam iznuđenih faulova, za ukupan indeks korisnosti - 40!

Njegov sadašnji ugovor s Realom ističe ovog leta. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar