МИП: Влада Српске некоректна

Министарство иностраних послова /МИП/ БиХ упутило је споразум са Руском Федерацијом о клириншком дугу у процедуру усвајања Савјету министара БиХ који ће се о њему изјаснити чим се добије позитивно мишљење Канцеларије за законодавство.

Босна и Херцеговина 04.04.2017 | 09:42
МИП: Влада Српске некоректна
"Позиви Министарству иностраних послова да уради свој дио посла упућени од Владе Републике Српске која није учествовала у постизању споразума и која у оквиру својих надлежности има огромна дуговања према пољопривредним произвођачима, радницима и другим буџетским корисницима, крајње су некоректни и злонамјерни, те их позивамо да то више не раде", наводи МИП БиХ у саопштењу поводом јучерашњих текстова у појединим медијима у вези са његовом улогом у процесу ратификовања споразума са Русијом о клириншком дугу.

У МИП-у БиХ оцјењују да је за све људе у БиХ, и у Републици Српској и у Федерацији БиХ, најбоље да свака институција и сваки ниво власти ради свој посао и испуњава своје обавезе, те да се престане са бесмисленим и контрапродуктивним међусобним оптуживањима.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пјер

04.04.2017 08:36

Зна то Жељкица све врло добро, али и она као и њен велики шеф немогу поднијети да су криви за пропаст свега и то желе пребацити на друге, али Бог је велики...

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

04.04.2017 09:01

Па је сад су криви у МВП што Жељка не исплачује потицаје и остала дуговања јер забога нема још пара од Русије?????А шта да нема никако тих пара??????јој мајко мила на што се ваде???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕСЛИЦ ЈЕ КОНТАМИНИРАО БАЊАЛУКУ

04.04.2017 10:19

ЦВИЈАНОВИЦ И БОГДАНИЦ - ДУГО ЦЕ БАЊАЛУЦИ НАКОН ЊИХ ТРЕБАТИ ДА СЕ ОПОРАВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

04.04.2017 14:43

Какве везе има дуг од Русије са сивом економијом?А дуг нам је исплачен,захваљујући Бакиру?

ОДГОВОРИТЕ