MIP: Vlada Srpske nekorektna

Ministarstvo inostranih poslova /MIP/ BiH uputilo je sporazum sa Ruskom Federacijom o klirinškom dugu u proceduru usvajanja Savjetu ministara BiH koji će se o njemu izjasniti čim se dobije pozitivno mišljenje Kancelarije za zakonodavstvo.

Bosna i Hercegovina 04.04.2017 | 09:42
MIP: Vlada Srpske nekorektna
"Pozivi Ministarstvu inostranih poslova da uradi svoj dio posla upućeni od Vlade Republike Srpske koja nije učestvovala u postizanju sporazuma i koja u okviru svojih nadležnosti ima ogromna dugovanja prema poljoprivrednim proizvođačima, radnicima i drugim budžetskim korisnicima, krajnje su nekorektni i zlonamjerni, te ih pozivamo da to više ne rade", navodi MIP BiH u saopštenju povodom jučerašnjih tekstova u pojedinim medijima u vezi sa njegovom ulogom u procesu ratifikovanja sporazuma sa Rusijom o klirinškom dugu.

U MIP-u BiH ocjenjuju da je za sve ljude u BiH, i u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH, najbolje da svaka institucija i svaki nivo vlasti radi svoj posao i ispunjava svoje obaveze, te da se prestane sa besmislenim i kontraproduktivnim međusobnim optuživanjima.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pjer

04.04.2017 10:36

Zna to Željkica sve vrlo dobro, ali i ona kao i njen veliki šef nemogu podnijeti da su krivi za propast svega i to žele prebaciti na druge, ali Bog je veliki...

ODGOVORITE
Name

srbin

04.04.2017 11:01

Pa je sad su krivi u MVP što Željka ne isplačuje poticaje i ostala dugovanja jer zaboga nema još para od Rusije?????A šta da nema nikako tih para??????joj majko mila na što se vade???????

ODGOVORITE
Name

TESLIC JE KONTAMINIRAO BANJALUKU

04.04.2017 12:19

CVIJANOVIC I BOGDANIC - DUGO CE BANJALUCI NAKON NJIH TREBATI DA SE OPORAVI.

ODGOVORITE
Name

007

04.04.2017 16:43

Kakve veze ima dug od Rusije sa sivom ekonomijom?A dug nam je isplačen,zahvaljujući Bakiru?

ODGOVORITE