Ердоган ће ускоро посјетити Србију

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган честитао је данас премијеру Александру Вучићу победу на председничким изборима, истичући да су пријатељски односи и сарадња између две кључне земље на Балкану, дали важан допринос регионалном просперитету и миру.

Србија 04.04.2017 | 09:23
Ердоган ће ускоро посјетити Србију
Како је саопштила владина канцеларија за сарадњу с медијима, Вучић је телефоном разговарао са Ердоганом, који је прихватио позив премијера да посети Србију и нагласио да би му била велика част да буде један од првих гостију новоизабраног председника Србије.

Турски председник је истакао да су лидерство и лична залагања премијера Вучића имали велику улогу у остваривању сарадње и регионалног партнерства, што је учврстило билатералне односе Србије и Турске у протеклих неколико година.

Он је у име народа Турске и у своје име честитао премијеру Вучићу на победи.

"Као два лидера, која су изабрана за време свог премијерског мандата, у потпуности верујем да ћемо заједно радити на даљем јачању наших тренутних пријатељских односа и сарадње, нарочито у области економије", истакао је председник Ердоган, додавши да се нада да ће билатерална и регионална сарадња бити учвршћена у свим областима.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Браво

04.04.2017 09:36

Оде Бакир низ воду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

04.04.2017 11:05

А јој леле шта ће нам.

ОДГОВОРИТЕ