Erdogan će uskoro posjetiti Srbiju

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, ističući da su prijateljski odnosi i saradnja između dve ključne zemlje na Balkanu, dali važan doprinos regionalnom prosperitetu i miru.

Srbija 04.04.2017 | 09:23
Erdogan će uskoro posjetiti Srbiju
Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, Vučić je telefonom razgovarao sa Erdoganom, koji je prihvatio poziv premijera da poseti Srbiju i naglasio da bi mu bila velika čast da bude jedan od prvih gostiju novoizabranog predsednika Srbije.

Turski predsednik je istakao da su liderstvo i lična zalaganja premijera Vučića imali veliku ulogu u ostvarivanju saradnje i regionalnog partnerstva, što je učvrstilo bilateralne odnose Srbije i Turske u proteklih nekoliko godina.

On je u ime naroda Turske i u svoje ime čestitao premijeru Vučiću na pobedi.

"Kao dva lidera, koja su izabrana za vreme svog premijerskog mandata, u potpunosti verujem da ćemo zajedno raditi na daljem jačanju naših trenutnih prijateljskih odnosa i saradnje, naročito u oblasti ekonomije", istakao je predsednik Erdogan, dodavši da se nada da će bilateralna i regionalna saradnja biti učvršćena u svim oblastima.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bravo

04.04.2017 09:36

Ode Bakir niz vodu!

ODGOVORITE
Name

bn

04.04.2017 11:05

A joj lele šta će nam.

ODGOVORITE