Атлетико и Севиља у све жешћем окршају за српског хероја!

Душан Тадић је потпуно опчинио Шпанце! Како другачије објаснити то што медији са Пиринеја у суперлативима пишу о најбољем српском играчу, те наводе да су Атлетико и Севиља и те како заинтересовани да га доведу у летњем прелазном року.

Фудбал 05.04.2017 | 09:00
Атлетико и Севиља у све жешћем окршају за српског хероја!
Нема дилеме, Тадић ће бити један од најинтересантнијих играча на лето, ако је судити по најавама из Енглеске, Немачке, Шпаније... Тако медији са Пиринеја поново пишу о великом интересовању за српског фудбалера, као и да су овога пута његовим партијама очарани Севиља и Атлетико, који би већ у јулу желели да га виде у својим редовима.

Но, далеко од тога да су шпански тимови једини заинтересовани за бившег везисту Војводине. Претходно су пулс Саутемптона, за који Тадић игра, опипавали минхенски Бајерн, као и Јувентус и Наполи.

Саутемптон неће правити проблем нашем играчу, само ако им неки од поменутих клубова на рачун уплати 17 милиона евра као обештећење. У том случају би и Тадић могао да бира где ће од лета играти.

Што се тиче шпанских клубова, чини се да је Севиља нешто ближа довођењу одличног појачања, пошто Атлетико још води правну битку. Наиме, "јорганџије" чекају да им Суд за спортску арбитражу у Лозани скине забрану на довођење нових играча. Док се то не деси, Мадриђани не могу да рачунају на појачања.

Подсетимо још да је Душан Тадић један од најкориснијих играча у квалификацијама за Светско првенство, јер је после пет кола постигао четири гола, али је и забележио седам асистенција. Ипак, ни то му не помаже да се устали у првој постави Саутемптона, па би због тога могло да дође до разлаза са "свецима".

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар