Atletiko i Sevilja u sve žešćem okršaju za srpskog heroja!

Dušan Tadić je potpuno opčinio Špance! Kako drugačije objasniti to što mediji sa Pirineja u superlativima pišu o najboljem srpskom igraču, te navode da su Atletiko i Sevilja i te kako zainteresovani da ga dovedu u letnjem prelaznom roku.

Fudbal 05.04.2017 | 09:00
Atletiko i Sevilja u sve žešćem okršaju za srpskog heroja!
Nema dileme, Tadić će biti jedan od najinteresantnijih igrača na leto, ako je suditi po najavama iz Engleske, Nemačke, Španije... Tako mediji sa Pirineja ponovo pišu o velikom interesovanju za srpskog fudbalera, kao i da su ovoga puta njegovim partijama očarani Sevilja i Atletiko, koji bi već u julu želeli da ga vide u svojim redovima.

No, daleko od toga da su španski timovi jedini zainteresovani za bivšeg vezistu Vojvodine. Prethodno su puls Sautemptona, za koji Tadić igra, opipavali minhenski Bajern, kao i Juventus i Napoli.

Sautempton neće praviti problem našem igraču, samo ako im neki od pomenutih klubova na račun uplati 17 miliona evra kao obeštećenje. U tom slučaju bi i Tadić mogao da bira gde će od leta igrati.

Što se tiče španskih klubova, čini se da je Sevilja nešto bliža dovođenju odličnog pojačanja, pošto Atletiko još vodi pravnu bitku. Naime, "jorgandžije" čekaju da im Sud za sportsku arbitražu u Lozani skine zabranu na dovođenje novih igrača. Dok se to ne desi, Madriđani ne mogu da računaju na pojačanja.

Podsetimo još da je Dušan Tadić jedan od najkorisnijih igrača u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, jer je posle pet kola postigao četiri gola, ali je i zabeležio sedam asistencija. Ipak, ni to mu ne pomaže da se ustali u prvoj postavi Sautemptona, pa bi zbog toga moglo da dođe do razlaza sa "svecima".

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar