Спортинг жели човјека који је разбио Звезду, Лудогорец тражи 10.000.000 евра!

Први разговори заказани за 18. април.

Фудбал 04.04.2017 | 20:00
Спортинг жели човјека који је разбио Звезду, Лудогорец тражи 10.000.000 евра!
Добро су га упамтили фудбалери Црвене звезде још током квалификација за Лигу шампиона. Његови дриблинзи остали су урезани и у сећање Арсеналовог левог бека Кијерана Гибса, а мајсторије ведете Лудогореца Жонатана Кафуа нису промакле многим европским клубовима. 

За бразилског нападача интересовање су показивали Лацио и Лестер, а сада је потпису најближи - Спортинг! 

Наводно, управа Лавова из Лисабона траже човека који би представљао идеалну заменуБасу Досту, па чак и савршену подршку с крила, а избор је пао на 25-годишњег момка који игра најбољу сезону досадашње каријере. Колико је Спортинг озбиљан у намери да ангажује Кафуа потврђује и чињеница да су први разговори заказани за 18. април.

"Један је од најбољих играча екипе. Видели су га бројни тимови у Лиги шампиона и Лиги Европе. Преговори су добра ствар, али верујем да Лудогорец неће тако лако пристати да га прода. Тражиће минимум 8.000.000 евра", каже Кафуов агент Луиз Густаво Карваљо. 

Шушка се да би Лудогорец могла да задовољи сума од 10.000.000 евра.

Карваљо је открио и да ће лично присуствовати разговорима две стране средином априла, те да ће у међувремену ићи и на још неколико локација како би разговарао с потенцијалним купцима.

"Кафуа траже и у Италији, Шпанији и Русији, а није тајна да га и даље жели Лацио".

Кафу је ове сезоне досад прибележио чак 14 голова и девет асистенција у свим такмичењима и уз Вандерсона је прва спона екипе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар