Sporting želi čovjeka koji je razbio Zvezdu, Ludogorec traži 10.000.000 evra!

Prvi razgovori zakazani za 18. april.

Fudbal 04.04.2017 | 20:00
Sporting želi čovjeka koji je razbio Zvezdu, Ludogorec traži 10.000.000 evra!
Dobro su ga upamtili fudbaleri Crvene zvezde još tokom kvalifikacija za Ligu šampiona. Njegovi driblinzi ostali su urezani i u sećanje Arsenalovog levog beka Kijerana Gibsa, a majstorije vedete Ludogoreca Žonatana Kafua nisu promakle mnogim evropskim klubovima. 

Za brazilskog napadača interesovanje su pokazivali Lacio i Lester, a sada je potpisu najbliži - Sporting! 

Navodno, uprava Lavova iz Lisabona traže čoveka koji bi predstavljao idealnu zamenuBasu Dostu, pa čak i savršenu podršku s krila, a izbor je pao na 25-godišnjeg momka koji igra najbolju sezonu dosadašnje karijere. Koliko je Sporting ozbiljan u nameri da angažuje Kafua potvrđuje i činjenica da su prvi razgovori zakazani za 18. april.

"Jedan je od najboljih igrača ekipe. Videli su ga brojni timovi u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Pregovori su dobra stvar, ali verujem da Ludogorec neće tako lako pristati da ga proda. Tražiće minimum 8.000.000 evra", kaže Kafuov agent Luiz Gustavo Karvaljo. 

Šuška se da bi Ludogorec mogla da zadovolji suma od 10.000.000 evra.

Karvaljo je otkrio i da će lično prisustvovati razgovorima dve strane sredinom aprila, te da će u međuvremenu ići i na još nekoliko lokacija kako bi razgovarao s potencijalnim kupcima.

"Kafua traže i u Italiji, Španiji i Rusiji, a nije tajna da ga i dalje želi Lacio".

Kafu je ove sezone dosad pribeležio čak 14 golova i devet asistencija u svim takmičenjima i uz Vandersona je prva spona ekipe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar