Капело: Белоти је бољи од Батистуте!

„Андреа је један од најбољих нападача у Европи. У основи зна све што треба једном квалитетном офанзивцу", тврди легендарни Дон Фабио.

Фудбал 18.04.2017 | 16:00
Капело: Белоти је бољи од Батистуте!
Легендарни италијански стручњак Фабио Капело похвалио је звезду Торина Андреу Белотија речима да је италијански репрезентативац вероватно бољи од Габријела Батистуте.

Нападач који је експлодирао ове сезоне са 24 поготка у Серији А мета је Арсенала, Јунајтеда и Челсија, а има откупну клаузулу од чак 100.000.000 евра.

Капело разуме зашто је свота толика, посебно јер се ради о човеку који је светска класа.

„Белоти је један од најбољих нападача у Европи. Зна како треба да се креће, у основи зна све што треба једном квалитетном офанзивцу. Брз је, технички моћан и вероватно бољи и од Батистуте“, рекао је Капело који је тренирао Аргентинца својевремено у Роми.

Још један таленат који је експлодирао у Италији ове сезоне је голман Милана Ђиђио Донарума који је јуче направио кикс на мечу са Пескаром, али му Дон Фабио то не узима за зло.

„Што се тиче Донаруме, не бих га критиковао, само бих га загрлио. Милан само њему дугује за чињеницу да је и даље у трци за Европу. Донарума чини чуда, али и греши као осталом и сви остали“, закључио је Фабио Капело.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар