Kapelo: Beloti je bolji od Batistute!

„Andrea je jedan od najboljih napadača u Evropi. U osnovi zna sve što treba jednom kvalitetnom ofanzivcu", tvrdi legendarni Don Fabio.

Fudbal 18.04.2017 | 16:00
Kapelo: Beloti je bolji od Batistute!
Legendarni italijanski stručnjak Fabio Kapelo pohvalio je zvezdu Torina Andreu Belotija rečima da je italijanski reprezentativac verovatno bolji od Gabrijela Batistute.

Napadač koji je eksplodirao ove sezone sa 24 pogotka u Seriji A meta je Arsenala, Junajteda i Čelsija, a ima otkupnu klauzulu od čak 100.000.000 evra.

Kapelo razume zašto je svota tolika, posebno jer se radi o čoveku koji je svetska klasa.

„Beloti je jedan od najboljih napadača u Evropi. Zna kako treba da se kreće, u osnovi zna sve što treba jednom kvalitetnom ofanzivcu. Brz je, tehnički moćan i verovatno bolji i od Batistute“, rekao je Kapelo koji je trenirao Argentinca svojevremeno u Romi.

Još jedan talenat koji je eksplodirao u Italiji ove sezone je golman Milana Điđio Donaruma koji je juče napravio kiks na meču sa Peskarom, ali mu Don Fabio to ne uzima za zlo.

„Što se tiče Donarume, ne bih ga kritikovao, samo bih ga zagrlio. Milan samo njemu duguje za činjenicu da je i dalje u trci za Evropu. Donaruma čini čuda, ali i greši kao ostalom i svi ostali“, zaključio je Fabio Kapelo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar