Спајдермене, не може то тако: Борусија кажњава Обамејана са 50.000 евра!

Други прекршај за месец дана!

Фудбал 04.04.2017 | 16:00
Спајдермене, не може то тако: Борусија кажњава Обамејана са 50.000 евра!
Једном су му прогледали кроз прсте, прошао је са прекором, али овога пута нема шансе да се извуче. Челници Борусије из Дортмунда решили су да казне Пјера Емерика Обамејана50.000 евра, зато што је други пут за месец дана „издао“ клупског спонзора и окренуо се личном.

Габонац је у дербију Рура погодак за вођство против Шалкеа прославио тако што је из штуцне извадио маску са ликом Спајдермена. Ништа спорно, чак симпатично - рекло би се - да исту није произвео Најки, који користи сјајног нападача као промотора. А Борусију као технички спонзор снабдева Пума, која је одмах реаговала кратим упозорењем:

„Изненађени смо што је наш ривал на тржишту ставио фудбалера у незгодну позицију“.

Клуб са Вестфалена је пак одређенији.

„Не може Најки на овај начин да реализује своје економске интересе. Наш партнер је Пума и ово ће само ојачати нашу сарадњу“, рекао је Ханс Јоаким Вацке, извршни директор Милионера.

Цех ће на крају платити Обамејан, који је пре три седмице у центар пажње доспео тако што је промовисао нову фризуру, са - пазите сад - логом Најкија. Овога пута биће „лакши“ за 50.000 евра.

„Кажете да сам арогантан. Ма, дајте, људи. То је само мој начин живота. Ово је свет какав волим, а ја сам дете које ужива у фудбалу“, огласио се Габонац на Инстаграму.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар