Spajdermene, ne može to tako: Borusija kažnjava Obamejana sa 50.000 evra!

Drugi prekršaj za mesec dana!

Fudbal 04.04.2017 | 16:00
Spajdermene, ne može to tako: Borusija kažnjava Obamejana sa 50.000 evra!
Jednom su mu progledali kroz prste, prošao je sa prekorom, ali ovoga puta nema šanse da se izvuče. Čelnici Borusije iz Dortmunda rešili su da kazne Pjera Emerika Obamejana50.000 evra, zato što je drugi put za mesec dana „izdao“ klupskog sponzora i okrenuo se ličnom.

Gabonac je u derbiju Rura pogodak za vođstvo protiv Šalkea proslavio tako što je iz štucne izvadio masku sa likom Spajdermena. Ništa sporno, čak simpatično - reklo bi se - da istu nije proizveo Najki, koji koristi sjajnog napadača kao promotora. A Borusiju kao tehnički sponzor snabdeva Puma, koja je odmah reagovala kratim upozorenjem:

„Iznenađeni smo što je naš rival na tržištu stavio fudbalera u nezgodnu poziciju“.

Klub sa Vestfalena je pak određeniji.

„Ne može Najki na ovaj način da realizuje svoje ekonomske interese. Naš partner je Puma i ovo će samo ojačati našu saradnju“, rekao je Hans Joakim Vacke, izvršni direktor Milionera.

Ceh će na kraju platiti Obamejan, koji je pre tri sedmice u centar pažnje dospeo tako što je promovisao novu frizuru, sa - pazite sad - logom Najkija. Ovoga puta biće „lakši“ za 50.000 evra.

„Kažete da sam arogantan. Ma, dajte, ljudi. To je samo moj način života. Ovo je svet kakav volim, a ja sam dete koje uživa u fudbalu“, oglasio se Gabonac na Instagramu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar