Бајерн хоће да доведе голмана кога је бушио кад год је хтио!

После 9:2, 8:0, 5:0 време је за уговор каријере! А ХСВ већ има замену за Ренеа Адлера.

Фудбал 04.04.2017 | 15:00
Бајерн хоће да доведе голмана кога је бушио кад год је хтио!
Мануел Нојер је неприкосновен, Свен Урлих не жели више да буде у сенци, па је најавио одлазак, Том Штарке иде у пензију, те Бајерн разрађује план ко ће бити резервни голман од наредне сезоне. А како сад ствари стоје, највеће шансе да се пресели у Минхен има Рене Адлер, „јединица“ Хамбурга.

Адлеру у јуну истиче уговор са Диносаурусима, 32 су му године и прелазак на „Алијанц арену“ би му био врхунац каријере. Макар био и резерва. Уосталом, боље то и сигурни трофеји у Немачкој, можда и шанса да се освоји Лига шампиона, него да на стадиону „Фолкшпарк“ сваке сезоне стрепи за опстанак. Рене Адлер у ХСВ-у има годишња примања од 2.750.000 евра, што свакако није проблем за баварског гиганта.

А познато је колико озбиљни тренери (читај, Карло Анчелоти) воле да имају искусног голмана као опцију на клупи.

„У фудбалу ништа не можете тек тако да отпишете као могућност. Наравно да бих волео да браним у сваком колу, али постаља се и питање могућности. Уколико ми се укаже шанса за овај прелазак, озбиљно бих размислио о њему. У овом часу, понуда, ипак, не постоји“, увера Рене Адлер, који је у каријери - а ту рачунамо и онај период док је бранио за Леверкузен - од Бајерна укупно примио чак 65 голова на 18 утакмица.

Неки од резултата: 2:9, 0:8 (двапут), 0:5 (двапут), (1:5)...

Ваљда у Бајерну знају шта раде... А изгледа да се и ХСВ спрема на живот без Рене Адлера, јер је већ нанишаио голмана Александра Шволова (24), коме уговор са Фрајбургом истиче у јуну.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА ЗНАМ ЗАШТО

04.04.2017 13:05

Можда хоће да ојачају противнике?!

ОДГОВОРИТЕ