Bajern hoće da dovede golmana koga je bušio kad god je htio!

Posle 9:2, 8:0, 5:0 vreme je za ugovor karijere! A HSV već ima zamenu za Renea Adlera.

Fudbal 04.04.2017 | 15:00
Bajern hoće da dovede golmana koga je bušio kad god je htio!
Manuel Nojer je neprikosnoven, Sven Urlih ne želi više da bude u senci, pa je najavio odlazak, Tom Štarke ide u penziju, te Bajern razrađuje plan ko će biti rezervni golman od naredne sezone. A kako sad stvari stoje, najveće šanse da se preseli u Minhen ima Rene Adler, „jedinica“ Hamburga.

Adleru u junu ističe ugovor sa Dinosaurusima, 32 su mu godine i prelazak na „Alijanc arenu“ bi mu bio vrhunac karijere. Makar bio i rezerva. Uostalom, bolje to i sigurni trofeji u Nemačkoj, možda i šansa da se osvoji Liga šampiona, nego da na stadionu „Folkšpark“ svake sezone strepi za opstanak. Rene Adler u HSV-u ima godišnja primanja od 2.750.000 evra, što svakako nije problem za bavarskog giganta.

A poznato je koliko ozbiljni treneri (čitaj, Karlo Ančeloti) vole da imaju iskusnog golmana kao opciju na klupi.

„U fudbalu ništa ne možete tek tako da otpišete kao mogućnost. Naravno da bih voleo da branim u svakom kolu, ali postalja se i pitanje mogućnosti. Ukoliko mi se ukaže šansa za ovaj prelazak, ozbiljno bih razmislio o njemu. U ovom času, ponuda, ipak, ne postoji“, uvera Rene Adler, koji je u karijeri - a tu računamo i onaj period dok je branio za Leverkuzen - od Bajerna ukupno primio čak 65 golova na 18 utakmica.

Neki od rezultata: 2:9, 0:8 (dvaput), 0:5 (dvaput), (1:5)...

Valjda u Bajernu znaju šta rade... A izgleda da se i HSV sprema na život bez Rene Adlera, jer je već nanišaio golmana Aleksandra Švolova (24), kome ugovor sa Frajburgom ističe u junu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ЈА ЗНАМ ЗАШТО

04.04.2017 13:05

Можда хоће да ојачају противнике?!

ODGOVORITE