Николић не мисли да се враћа у СНС

Одлазец́и предсједник Србије Томислав Николиц́ честитао је данас Александру Вучиц́у победу на предсједничким изборима. Николиц́ је у разговору за Спутњик оцијенио да су избори протекли онако како се он надао, у потпуно демократској атмосфери, да су показали озбиљност грађана и жељу вец́ине да сами одлучују о својој судбини.

Србија 03.04.2017 | 16:44
Николић не мисли да се враћа у СНС
-Резултати су онакви какве сам очекивао. Био сам убијеђен да кандидат Српске напредне странке мора да побиједи у првом кругу и да би практично други круг био неуспјех, мада би побиједио и у другом кругу. Али, такав је однос снага. Видели сте и сами колики су проценат гласова остали освојили. Одавно се није десило да кандидат власти нема скоро никакву конкуренцију. Увијек је, као по правилу, као и у другим државама, било другог круга у којем је кандидат опозиције увијек могао да се нада, да се узда у подршку осталих из опозиције. То код нас није било баш често, али никада за представника владајуц́е структуре није било овако лако као што је то било на овим изборима", рекао је Николић.

Одговарајући на питање да ли ће се вратити у СНС, Николић је рекао да не зна, али мисли да неће.

"Па, не знам. Искрено, мислим да не", одговорио је Николић Спутњику.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

парадокс

03.04.2017 15:04

Умјесто да је Николић синоћ пресједник Србије био раме уз раме са Вучићем,избаксузирао га је баја иза леђа,колутао очима и поигравао у мјесту.То само има код нас Срба,у нашој демократији да једемо једни друге као црне удовице,ипак је Николић остао господин па нека је из бајчетине,за разлику од ове двојице који за власт злоупотријебе и рођену матер,али добри су свима осим својима,макар су добри 10 посто грађанства а остатак се добије на добро познате начине,само код нас пола од пола изабере прдесједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво је

04.04.2017 19:29

Да јос нико није доконто у ком својству је Баја био са Вуцицем и ко га је овластио. Ем се директно мијеса у унутрасње ствари друге дрзаве ем за појављивање с Вуцицем нема овласти ни од кога. Парламент га није овластио да представља РС а ни влада о том није имала став, СНСД поготово није послао делегацију да прати изборе и било ког подрзи нит му је дао икакво одобрење а мозете мислит ста би се десило да сутра Вуциц додје и подрзи неку своју странку у РС?? Ово изгледа има да буде мрак из ког се нецемо задуго извуци

Name

Пензија

03.04.2017 15:18

Николицу прво отпремнина, као Мајкицка и Радмановиц па у Скупстину са Сесељом на мегдан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам се?

03.04.2017 16:30

Засто православље и деспотија увијек иду руку под руку. На таласу демократије родила се јос једна губернија.

ОДГОВОРИТЕ