Nikolić ne misli da se vraća u SNS

Odlazeći predsjednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas Aleksandru Vučiću pobedu na predsjedničkim izborima. Nikolić je u razgovoru za Sputnjik ocijenio da su izbori protekli onako kako se on nadao, u potpuno demokratskoj atmosferi, da su pokazali ozbiljnost građana i želju većine da sami odlučuju o svojoj sudbini.

Srbija 03.04.2017 | 16:44
Nikolić ne misli da se vraća u SNS
-Rezultati su onakvi kakve sam očekivao. Bio sam ubijeđen da kandidat Srpske napredne stranke mora da pobijedi u prvom krugu i da bi praktično drugi krug bio neuspjeh, mada bi pobijedio i u drugom krugu. Ali, takav je odnos snaga. Videli ste i sami koliki su procenat glasova ostali osvojili. Odavno se nije desilo da kandidat vlasti nema skoro nikakvu konkurenciju. Uvijek je, kao po pravilu, kao i u drugim državama, bilo drugog kruga u kojem je kandidat opozicije uvijek mogao da se nada, da se uzda u podršku ostalih iz opozicije. To kod nas nije bilo baš često, ali nikada za predstavnika vladajuće strukture nije bilo ovako lako kao što je to bilo na ovim izborima", rekao je Nikolić.

Odgovarajući na pitanje da li će se vratiti u SNS, Nikolić je rekao da ne zna, ali misli da neće.

"Pa, ne znam. Iskreno, mislim da ne", odgovorio je Nikolić Sputnjiku.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

paradoks

03.04.2017 17:04

Umjesto da je Nikolić sinoć presjednik Srbije bio rame uz rame sa Vučićem,izbaksuzirao ga je baja iza leđa,kolutao očima i poigravao u mjestu.To samo ima kod nas Srba,u našoj demokratiji da jedemo jedni druge kao crne udovice,ipak je Nikolić ostao gospodin pa neka je iz bajčetine,za razliku od ove dvojice koji za vlast zloupotrijebe i rođenu mater,ali dobri su svima osim svojima,makar su dobri 10 posto građanstva a ostatak se dobije na dobro poznate načine,samo kod nas pola od pola izabere prdesjednika.

ODGOVORITE
Name

Zanimljivo je

04.04.2017 21:29

Da jos niko nije dokonto u kom svojstvu je Baja bio sa Vucicem i ko ga je ovlastio. Em se direktno mijesa u unutrasnje stvari druge drzave em za pojavljivanje s Vucicem nema ovlasti ni od koga. Parlament ga nije ovlastio da predstavlja RS a ni vlada o tom nije imala stav, SNSD pogotovo nije poslao delegaciju da prati izbore i bilo kog podrzi nit mu je dao ikakvo odobrenje a mozete mislit sta bi se desilo da sutra Vucic dodje i podrzi neku svoju stranku u RS?? Ovo izgleda ima da bude mrak iz kog se necemo zadugo izvuci

Name

Penzija

03.04.2017 17:18

Nikolicu prvo otpremnina, kao Majkicka i Radmanovic pa u Skupstinu sa Seseljom na megdan.

ODGOVORITE
Name

pitam se?

03.04.2017 18:30

Zasto pravoslavlje i despotija uvijek idu ruku pod ruku. Na talasu demokratije rodila se jos jedna gubernija.

ODGOVORITE