Будућност: Два услова за борбу против Звезде...

"Ако будемо сконцентрисани и борбени, урадићемо прави посао", порука је тренера Подгоричана уочи "мајсторице" за пласман у финале АБА лиге.

Кошарка 04.04.2017 | 09:45
Будућност: Два услова за борбу против Звезде...
Будућност стиже у Београд са жељом да се пласира у финале АБА лиге.

Екипа Илијаса Зуроса савладала је Црвену звезду мтс у другој утакмици полуфиналне серије и сада има циљ да понови игру из тог меча и да такав приступ примени као рецепт за победу и у "мајсторици".

"Пред нама је последња утакмица за пласман у финале, знамо да ће бити тешко... Верујем у мој тим, бићемо конкурентни у Београду, ако будемо сконцентрисани и  ако се будемо борили, урадићемо прави посао. Морамо да исправимо мало ствари, да играмо са више енергије у односу на први дуел и издигнемо се изнад притиска на и ван терена", рекао је Зурос на конференцији за медије.

Грчки стручњак нада се да ће Подгоричани у дефанзивном делу игре бити на високом нивоу.

"Ново искуство за нас је што ћемо играти у мањој хали. Прави испит за моју екипу, да покаже карактер и бори се свих 40 минута", рекао је Зурос.

Американац Џеј Ар Рејнолдс сложио се са тренером Зуросем да је приступ из другог меча једини исправан пут.

"Мајсторица ће бити жестока. Желимо да будемо агресивни, да играмо са пуно енергије, будемо сви као један... Биће другачије јер се игра у Железнику, али то не би требало да утиче на нас", сматра Рејнолдс.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-оф између Црвене звезде и Будућности игра се вечерас од 19 сати у хали у Железнику.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар