Budućnost: Dva uslova za borbu protiv Zvezde...

"Ako budemo skoncentrisani i borbeni, uradićemo pravi posao", poruka je trenera Podgoričana uoči "majstorice" za plasman u finale ABA lige.

Košarka 04.04.2017 | 09:45
Budućnost: Dva uslova za borbu protiv Zvezde...
Budućnost stiže u Beograd sa željom da se plasira u finale ABA lige.

Ekipa Ilijasa Zurosa savladala je Crvenu zvezdu mts u drugoj utakmici polufinalne serije i sada ima cilj da ponovi igru iz tog meča i da takav pristup primeni kao recept za pobedu i u "majstorici".

"Pred nama je poslednja utakmica za plasman u finale, znamo da će biti teško... Verujem u moj tim, bićemo konkurentni u Beogradu, ako budemo skoncentrisani i  ako se budemo borili, uradićemo pravi posao. Moramo da ispravimo malo stvari, da igramo sa više energije u odnosu na prvi duel i izdignemo se iznad pritiska na i van terena", rekao je Zuros na konferenciji za medije.

Grčki stručnjak nada se da će Podgoričani u defanzivnom delu igre biti na visokom nivou.

"Novo iskustvo za nas je što ćemo igrati u manjoj hali. Pravi ispit za moju ekipu, da pokaže karakter i bori se svih 40 minuta", rekao je Zuros.

Amerikanac Džej Ar Rejnolds složio se sa trenerom Zurosem da je pristup iz drugog meča jedini ispravan put.

"Majstorica će biti žestoka. Želimo da budemo agresivni, da igramo sa puno energije, budemo svi kao jedan... Biće drugačije jer se igra u Železniku, ali to ne bi trebalo da utiče na nas", smatra Rejnolds.

Treća utakmica polufinalne serije plej-of između Crvene zvezde i Budućnosti igra se večeras od 19 sati u hali u Železniku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar