Без СНСД-а на сједници ПД ПС БиХ

Предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик је изјавио да посланици ове странке, из, како је навео, већ познатог разлога неће присуствовати хитној сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ у сриједу, 5. априла, на којој би требало да се разматрају измјене закона о акцизама.

Босна и Херцеговина 03.04.2017 | 16:16
Без СНСД-а на сједници ПД ПС БиХ
"Република Српска је озбиљна када преузме обавезе. То није лако, али смо урадили све оне тешке ствари које су у вези са ММФ-ом", рекао је Милорад Додик у вези са акцизама на нафту и нафтне деривате.

Говорећи о измјенама и допунама закона о акцизама у БиХ, министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић, поновио је да даља подршка Савеза за промјене овом закону зависи од осталих посланика и делегата у Парламентарној скупштини БиХ, односно да ли ће разумјети у довољној мјери став Савеза за промјене и прихватити његове амандмане.

"Шта ће они пољопривредници када дођу на бензинску пумпу, не могу се позвати на то да су они пољопривредници, па да им на пумпи умање цијену горива за 15 фенинга", рекао је Шаровић.

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ на хитној сједници заказаној за сриједу, 5. априла, требало би да се изјасни о захтјеву Савјета министара БиХ за разматрање по хитном поступку сета закона чије је усвајање услов за наставак кредитног аранжмана са ММф-ом, а међу којима је и Приједлог закона о измјенама и допунама закона о акцизама у БиХ.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Упс

03.04.2017 14:57

То Миле води Нас у сукобе и изолацију,Нама не треба нико,а Европа и Свијет нека чекају-ми ћемо с тобом у Камено доба-Срам те било!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

поздрав из вртица

03.04.2017 16:15

С обзиром да имамо пасуљ из Канаде, б. лук из Кине, итд. не знам ста то наси пољопривредници производе? Све сто једемо долази из вана. Знал ли неко засто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

03.04.2017 17:05

Ово је супер! Нема ММФ без доласка на сједнице! СЗП неце гласати Додиковци неце бити присутни знаци немозе се усвојит закон о акцизама и ММФ неда паре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАКУЉ

03.04.2017 19:42

А моја пемзија(повећана за 0,05% мјесечно.А да ја сам у три управна одбора(сенилан па заборавио)