Bez SNSD-a na sjednici PD PS BiH

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik je izjavio da poslanici ove stranke, iz, kako je naveo, već poznatog razloga neće prisustvovati hitnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH u srijedu, 5. aprila, na kojoj bi trebalo da se razmatraju izmjene zakona o akcizama.

Bosna i Hercegovina 03.04.2017 | 16:16
Bez SNSD-a na sjednici PD PS BiH
"Republika Srpska je ozbiljna kada preuzme obaveze. To nije lako, ali smo uradili sve one teške stvari koje su u vezi sa MMF-om", rekao je Milorad Dodik u vezi sa akcizama na naftu i naftne derivate.

Govoreći o izmjenama i dopunama zakona o akcizama u BiH, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, ponovio je da dalja podrška Saveza za promjene ovom zakonu zavisi od ostalih poslanika i delegata u Parlamentarnoj skupštini BiH, odnosno da li će razumjeti u dovoljnoj mjeri stav Saveza za promjene i prihvatiti njegove amandmane.

"Šta će oni poljoprivrednici kada dođu na benzinsku pumpu, ne mogu se pozvati na to da su oni poljoprivrednici, pa da im na pumpi umanje cijenu goriva za 15 feninga", rekao je Šarović.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na hitnoj sjednici zakazanoj za srijedu, 5. aprila, trebalo bi da se izjasni o zahtjevu Savjeta ministara BiH za razmatranje po hitnom postupku seta zakona čije je usvajanje uslov za nastavak kreditnog aranžmana sa MMf-om, a među kojima je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o akcizama u BiH.

BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ups

03.04.2017 14:57

To Mile vodi Nas u sukobe i izolaciju,Nama ne treba niko,a Evropa i Svijet neka čekaju-mi ćemo s tobom u Kameno doba-Sram te bilo!!!!

ODGOVORITE
Name

pozdrav iz vrtica

03.04.2017 16:15

S obzirom da imamo pasulj iz Kanade, b. luk iz Kine, itd. ne znam sta to nasi poljoprivrednici proizvode? Sve sto jedemo dolazi iz vana. Znal li neko zasto?

ODGOVORITE
Name

hm

03.04.2017 17:05

Ovo je super! Nema MMF bez dolaska na sjednice! SZP nece glasati Dodikovci nece biti prisutni znaci nemoze se usvojit zakon o akcizama i MMF neda pare!

ODGOVORITE
Name

RAKULJ

03.04.2017 19:42

A moja pemzija(povećana za 0,05% mjesečno.A da ja sam u tri upravna odbora(senilan pa zaboravio)