Видео: Џејмс викао на саиграча и друга, па се извињавао!

Непријатна сцена у Охају, где је тренер морао да раздваја двојицу пријатеља. Генерални менаџер сишао у свлачионицу да смири страсти.

Кошарка 04.04.2017 | 15:45
Видео: Џејмс викао на саиграча и друга, па се извињавао!
Спектакуларна НБА сезоне улази у климакс и то се осећа.

На мање од десет утакмица до почетка плејофа, у тренутку кад ниједна позиција није осигурана у обе конференције, нервоза се итекако осећа, а претходне ноћи осим неколико "качења" међу играчима супарничких тимова догодило се и једно необично - између саиграча.

Леброн Џејмс морао је да се извини колеги Тристану Томпсону после 58 минута кошарке и два исцрпљујућа продужетка у Охају, где су њихови Кливленд Кавалирси некако савладали Индијана Пејсерсе 135:130.

У последњим секундама утакмице, након што је Кевин Лав постигао тројку на његов пас за 131:127, Џејмс се обрушио на Томпсона на којег је викао приликом одласка на клупу, на тајм-аут, а чак је у једном тренутку одгурнуо и тренера Тајрона Луа, који се умешао да их раздвоји.

Емотивни Томпсон, иако зна ко је "газда" у тиму, није оћутао "Кингу" и одговорио му је истом мером, што су забележиле и камере.

"Морам да се потрудим да будем бољи и не вичем на саиграче на терену", рекао је Џејмс после утакмице.

"Имао сам исправне намере у глави, али сам изговорио погрешне ствари на уста. Прихватам пуну одговорност за то као лидер овог тима. Морам да будем далеко бољи у тим стварима и будем способан да нешто од тога задржим за разговор у свлачионици или прегледавање снимка".

Џејмс је додао…

"Претерао сам у својој намери у једном тренутку. Напорно је радио за наш тим, он је играч за велика дела, а када сам погледао како је то све изгледало... Реално, није добро изгледало на ТВ-у".



Након што се Џејмс извинио Томпсону у свлачионици и о томе говорио са новинарима, они су у углу могли да виде како сам Томпсон прича са генералним менаџером Кавса, Дејвидом Грифином, који је дошао до свлачионице да смири страсти.

"Ми смо фамилија. Ово је само мали неспоразум на путу. Идемо напред. Идемо напред. Ми смо фамилија. Чувамо леђа једни другима. Идемо напред", рекао је Томпсон.

"Нећу улазити у разлоге, ради се само о неспоразуму, као што сам рекао. То је све. Победили смо", додао је, док је било очигледно да му није било баш до приче.

Иначе, Џејмса и Томпсона заступа исти менаџер и није тајна да се друже и ван терена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар