Video: Džejms vikao na saigrača i druga, pa se izvinjavao!

Neprijatna scena u Ohaju, gde je trener morao da razdvaja dvojicu prijatelja. Generalni menadžer sišao u svlačionicu da smiri strasti.

Košarka 04.04.2017 | 15:45
Video: Džejms vikao na saigrača i druga, pa se izvinjavao!
Spektakularna NBA sezone ulazi u klimaks i to se oseća.

Na manje od deset utakmica do početka plejofa, u trenutku kad nijedna pozicija nije osigurana u obe konferencije, nervoza se itekako oseća, a prethodne noći osim nekoliko "kačenja" među igračima suparničkih timova dogodilo se i jedno neobično - između saigrača.

Lebron Džejms morao je da se izvini kolegi Tristanu Tompsonu posle 58 minuta košarke i dva iscrpljujuća produžetka u Ohaju, gde su njihovi Klivlend Kavalirsi nekako savladali Indijana Pejserse 135:130.

U poslednjim sekundama utakmice, nakon što je Kevin Lav postigao trojku na njegov pas za 131:127, Džejms se obrušio na Tompsona na kojeg je vikao prilikom odlaska na klupu, na tajm-aut, a čak je u jednom trenutku odgurnuo i trenera Tajrona Lua, koji se umešao da ih razdvoji.

Emotivni Tompson, iako zna ko je "gazda" u timu, nije oćutao "Kingu" i odgovorio mu je istom merom, što su zabeležile i kamere.

"Moram da se potrudim da budem bolji i ne vičem na saigrače na terenu", rekao je Džejms posle utakmice.

"Imao sam ispravne namere u glavi, ali sam izgovorio pogrešne stvari na usta. Prihvatam punu odgovornost za to kao lider ovog tima. Moram da budem daleko bolji u tim stvarima i budem sposoban da nešto od toga zadržim za razgovor u svlačionici ili pregledavanje snimka".

Džejms je dodao…

"Preterao sam u svojoj nameri u jednom trenutku. Naporno je radio za naš tim, on je igrač za velika dela, a kada sam pogledao kako je to sve izgledalo... Realno, nije dobro izgledalo na TV-u".



Nakon što se Džejms izvinio Tompsonu u svlačionici i o tome govorio sa novinarima, oni su u uglu mogli da vide kako sam Tompson priča sa generalnim menadžerom Kavsa, Dejvidom Grifinom, koji je došao do svlačionice da smiri strasti.

"Mi smo familija. Ovo je samo mali nesporazum na putu. Idemo napred. Idemo napred. Mi smo familija. Čuvamo leđa jedni drugima. Idemo napred", rekao je Tompson.

"Neću ulaziti u razloge, radi se samo o nesporazumu, kao što sam rekao. To je sve. Pobedili smo", dodao je, dok je bilo očigledno da mu nije bilo baš do priče.

Inače, Džejmsa i Tompsona zastupa isti menadžer i nije tajna da se druže i van terena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar