ДНС честитао Вучићу

Предсједник ДНС-а Марко Павић честитао је Александру Вучићу изборну побједу за предсједника Србије, истичући да од њега очекује одбрану Дејтонског мировног споразума, чији је Србија један од гараната, и што већу бригу за Србе изван Србије.

Република Српска 03.04.2017 | 10:45
ДНС честитао Вучићу
"Грађанима Србије честитам највиши ниво демократских способности и спремности да слободно демократском вољом одлуче о својој будућности", истиче се у Павићевој честитки упућеној Вучићу.

Павић подсјећа да ДНС, која биљежи стални раст подршке грађана свим досадашњим изборима, наставља да гради и програмске основе и политичка начела на основама прогресивне народњачке политике, што је доказано учешћем у парламентарном процесу на свим нивоима у Републици Српској и БиХ.

"ДНС сматра да су демократски избор програма и опредјељења, као идеал и највиши циљ демократије и њени домети у Србији, путоказ за Републику Српску и БиХ", нагласио је Павић.

Он наводи да је ДНС поносан и на чињеницу да Вучић долази из окружења народначке политике на југоистоку Европе, којој и сами припадају.

"То нас охрабрује и подстиче да наставимо са изградњом програмских основа и политике странке које су нам већ дале добре резултате. У том смислу, свака сарадња наших партија биће допринос сарадњи Србије и Републике Српске, али и у регионалним оквирима на основама изградње европских интеграцијских процеса", истиче Павић.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

патриота

03.04.2017 19:47

Љигави дволични лик спреман за све врсте обмана,системска пљачка ужа специјалност.Кад напусти политику свима ће бити драго,лопина велика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подвала марка пола

03.04.2017 19:55

Марко ПОло носи те ђаво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипа

04.04.2017 16:11

Љигава сподобо зар ниси у пензији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

објективно

04.04.2017 16:33

Овом старкељи нико не вјерује,кад ће га коначно почистити из политике?

ОДГОВОРИТЕ