DNS čestitao Vučiću

Predsjednik DNS-a Marko Pavić čestitao je Aleksandru Vučiću izbornu pobjedu za predsjednika Srbije, ističući da od njega očekuje odbranu Dejtonskog mirovnog sporazuma, čiji je Srbija jedan od garanata, i što veću brigu za Srbe izvan Srbije.

Republika Srpska 03.04.2017 | 10:45
DNS čestitao Vučiću
"Građanima Srbije čestitam najviši nivo demokratskih sposobnosti i spremnosti da slobodno demokratskom voljom odluče o svojoj budućnosti", ističe se u Pavićevoj čestitki upućenoj Vučiću.

Pavić podsjeća da DNS, koja bilježi stalni rast podrške građana svim dosadašnjim izborima, nastavlja da gradi i programske osnove i politička načela na osnovama progresivne narodnjačke politike, što je dokazano učešćem u parlamentarnom procesu na svim nivoima u Republici Srpskoj i BiH.

"DNS smatra da su demokratski izbor programa i opredjeljenja, kao ideal i najviši cilj demokratije i njeni dometi u Srbiji, putokaz za Republiku Srpsku i BiH", naglasio je Pavić.

On navodi da je DNS ponosan i na činjenicu da Vučić dolazi iz okruženja narodnačke politike na jugoistoku Evrope, kojoj i sami pripadaju.

"To nas ohrabruje i podstiče da nastavimo sa izgradnjom programskih osnova i politike stranke koje su nam već dale dobre rezultate. U tom smislu, svaka saradnja naših partija biće doprinos saradnji Srbije i Republike Srpske, ali i u regionalnim okvirima na osnovama izgradnje evropskih integracijskih procesa", ističe Pavić.

BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

patriota

03.04.2017 19:47

Ljigavi dvolični lik spreman za sve vrste obmana,sistemska pljačka uža specijalnost.Kad napusti politiku svima će biti drago,lopina velika.

ODGOVORITE
Name

podvala marka pola

03.04.2017 19:55

Marko POlo nosi te đavo.

ODGOVORITE
Name

sipa

04.04.2017 16:11

Ljigava spodobo zar nisi u penziji?

ODGOVORITE
Name

objektivno

04.04.2017 16:33

Ovom starkelji niko ne vjeruje,kad će ga konačno počistiti iz politike?

ODGOVORITE