Сандра Африка цијепа дрва

Као што би рекао Предраг Живковић Тозовац у својој песми: „Сува дрва одоздо, а сирова одозго, јој, мала, рогози, седи па вози”, баш тако се Сандра Африка прихватила секире.

Србија 03.04.2017 | 10:07
Сандра Африка цијепа дрва
Иако каже није имала никакво друго занимање пре него што је почела да пева, Сандри цепање дрва иде одлично.

- Ма ја то знам да радим. Цепала сам ја дрва као мала… Тако да секиром умем, али моторном секиром већ не бих смела - објашњава она, а на питање да ли би се удала за дрвосечу или пољуопривредника, каже:

- Немам ја свој тип. То је само хемија. Ако ми је лепо с њим, ако ми је занимљив и привлачи ме, ја ћу бити с њим и то је то. Уопште ми је небитно ко је, шта је, какав је. Ниједан мој дечко није имао паре. Моја прва љубав је био дечко до кога сам се возила аутобусом. Кад је љубав у питању, није ми битно ништа материјално. Ниједан мој дечко није био богат - каже Африка, која признаје да више зарађује и од садашњег дечка.

- Тада нисам издржавала момке. А сада... Па можда мало - кроз смех каже и објашњава због чега не показује своје момке. Наиме, никад је у јавности нисмо видели с дечком.

- Не волим да експонирам момке. После да ми отму неке девојке дечка. Боље да се не зна ко ми је дечко - каже Африка, која тврди да ће јој и свадба бити таква.

- Нећу да се удајем. Не волим свадбе. Наравно да сам у фазону да се то озваничи кад се одлучим за децу, али бих радије отишла са својим изабраником негде где можемо да будемо сами и евентуално моја породица и његова породица. Не волим она весеља и све што уз то иде. Сви те онако изоговарају, напију се, наједу се, оду и то ти је то - практично размишља Сандра, која тврди да није бахата како је неки доживљавају.

- Возила сам се аутобусом до пре 12 година. Не знам одакле људима да сам бахата? - пита певачица, која има луксузне аутомобиле и јахту.

(ало.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цепо

03.04.2017 11:04

Цепо би ја тебе Сандра ух...

ОДГОВОРИТЕ
Name

судија

03.04.2017 12:31

И тата би мало.

Name

милош

03.04.2017 12:33

Јој да би јој читав борачки додатак, наравно и заостатке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ђзомбе

03.04.2017 15:00

Јој само зови има да цепам цео дан.

ОДГОВОРИТЕ