Sandra Afrika cijepa drva

Kao što bi rekao Predrag Živković Tozovac u svojoj pesmi: „Suva drva odozdo, a sirova odozgo, joj, mala, rogozi, sedi pa vozi”, baš tako se Sandra Afrika prihvatila sekire.

Srbija 03.04.2017 | 10:07
Sandra Afrika cijepa drva
Iako kaže nije imala nikakvo drugo zanimanje pre nego što je počela da peva, Sandri cepanje drva ide odlično.

- Ma ja to znam da radim. Cepala sam ja drva kao mala… Tako da sekirom umem, ali motornom sekirom već ne bih smela - objašnjava ona, a na pitanje da li bi se udala za drvoseču ili poljuoprivrednika, kaže:

- Nemam ja svoj tip. To je samo hemija. Ako mi je lepo s njim, ako mi je zanimljiv i privlači me, ja ću biti s njim i to je to. Uopšte mi je nebitno ko je, šta je, kakav je. Nijedan moj dečko nije imao pare. Moja prva ljubav je bio dečko do koga sam se vozila autobusom. Kad je ljubav u pitanju, nije mi bitno ništa materijalno. Nijedan moj dečko nije bio bogat - kaže Afrika, koja priznaje da više zarađuje i od sadašnjeg dečka.

- Tada nisam izdržavala momke. A sada... Pa možda malo - kroz smeh kaže i objašnjava zbog čega ne pokazuje svoje momke. Naime, nikad je u javnosti nismo videli s dečkom.

- Ne volim da eksponiram momke. Posle da mi otmu neke devojke dečka. Bolje da se ne zna ko mi je dečko - kaže Afrika, koja tvrdi da će joj i svadba biti takva.

- Neću da se udajem. Ne volim svadbe. Naravno da sam u fazonu da se to ozvaniči kad se odlučim za decu, ali bih radije otišla sa svojim izabranikom negde gde možemo da budemo sami i eventualno moja porodica i njegova porodica. Ne volim ona veselja i sve što uz to ide. Svi te onako izogovaraju, napiju se, najedu se, odu i to ti je to - praktično razmišlja Sandra, koja tvrdi da nije bahata kako je neki doživljavaju.

- Vozila sam se autobusom do pre 12 godina. Ne znam odakle ljudima da sam bahata? - pita pevačica, koja ima luksuzne automobile i jahtu.

(alo.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Cepo

03.04.2017 13:04

Cepo bi ja tebe Sandra uh...

ODGOVORITE
Name

sudija

03.04.2017 14:31

I tata bi malo.

Name

miloš

03.04.2017 14:33

Joj da bi joj čitav borački dodatak, naravno i zaostatke.

ODGOVORITE
Name

đzombe

03.04.2017 17:00

Joj samo zovi ima da cepam ceo dan.

ODGOVORITE