А. Алварез на челу ''Агрокора''

Нови челни човек "Агрокора" биће Антонио Алварез Трећи, долази из консултантске куће "Алварез и Маршал" и добро је упознат с радом тог концерна, пише портал хрватског "Вечерњег листа".

Регион 03.04.2017 | 08:06
А. Алварез на челу ''Агрокора''
Антонио Алварез Трећи, како сазнаје овај загребачки дневник, биће задужен за процес реструктурирања компаније.

Алварез је извршни директор за реструктурирање у Европи у консултантској кући "Алварез и Маршал", коју је руски Сбербанк пре неког времена ангажовао за проналазак излазне стратегије у "Агрокору".

Ти глобални консултанти специјализовани су за решавање кризних ситуација.

Тако ће Ивица Тодорић и његова породица добити замену – стручне консултанте који би требало да помогну нарушеном пословању "Агрокора".

(Вечерњи лист)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво за Маршал Групу

03.04.2017 07:41

Руска Маршалгрупа је овим показала се не само што штима изборе по свијету,за велику лову,него знају и са бизнисом,браво и свака част!!! Ово треба да види Милорад Додик,како пролазе они којима је помогла Маршал Група,Додику је рецимо на изборима настимала побједу,мислим да је ово са Тодоровићем пјесма у односу на то шта тебе чека!!! Тодоровићев отац се дружио са Иваном Стевом Крајачићем па ће бити благи према њему а шта ћеш ти кукавче сињи,твој отац свецовао говеда и био сточар,ко ће теби помоћи жалосни Милораде!?!?!?!?

ОДГОВОРИТЕ