A. Alvarez na čelu ''Agrokora''

Novi čelni čovek "Agrokora" biće Antonio Alvarez Treći, dolazi iz konsultantske kuće "Alvarez i Maršal" i dobro je upoznat s radom tog koncerna, piše portal hrvatskog "Večernjeg lista".

Region 03.04.2017 | 08:06
A. Alvarez na čelu ''Agrokora''
Antonio Alvarez Treći, kako saznaje ovaj zagrebački dnevnik, biće zadužen za proces restrukturiranja kompanije.

Alvarez je izvršni direktor za restrukturiranje u Evropi u konsultantskoj kući "Alvarez i Maršal", koju je ruski Sberbank pre nekog vremena angažovao za pronalazak izlazne strategije u "Agrokoru".

Ti globalni konsultanti specijalizovani su za rešavanje kriznih situacija.

Tako će Ivica Todorić i njegova porodica dobiti zamenu – stručne konsultante koji bi trebalo da pomognu narušenom poslovanju "Agrokora".

(Večernji list)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo za Maršal Grupu

03.04.2017 07:41

Ruska Maršalgrupa je ovim pokazala se ne samo što štima izbore po svijetu,za veliku lovu,nego znaju i sa biznisom,bravo i svaka čast!!! Ovo treba da vidi Milorad Dodik,kako prolaze oni kojima je pomogla Maršal Grupa,Dodiku je recimo na izborima nastimala pobjedu,mislim da je ovo sa Todorovićem pjesma u odnosu na to šta tebe čeka!!! Todorovićev otac se družio sa Ivanom Stevom Krajačićem pa će biti blagi prema njemu a šta ćeš ti kukavče sinji,tvoj otac svecovao goveda i bio stočar,ko će tebi pomoći žalosni Milorade!?!?!?!?

ODGOVORITE