Дан након побједе, Вучић стиже у БиХ

Само дан након предсједничких избора у Србији, на којима је остварио убједљиву побједу, Александар Вучић данас долази у нову посјету Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 03.04.2017 | 07:38
Дан након побједе, Вучић стиже у БиХ
То ће бити његова друга службена посјета Босни и Херцеговини у само мјесец дана, након што је раније током марта учествовао на Самиту лидера западног Балкана у Сарајеву.

Овог пута Александар Вучић ће данас посјетити Мостар, гдје ће га дочекати Драган Човић, члан Предсједништва БиХ, у оквиру састанака појединих лидера региона у Мостару, најављено је из Предсједништва Босне и Херцеговине.

Поред Вучића, гости Драгана Човића биће и Филип Вујановић, предсједник Црне Горе, те Андреј Пленковић, премијер Републике Хрватске.

Сви састанци биће одржани у Човићевом кабинету у Мостару.

Према прелиминарним резултатима, Вучић је већ у првом кругу остварио увјерљиву побједу, с више од педесет посто освојених гласова, те постао нови предсједник Србије.

Александар Вучић се након побједе на предсједничким изборима обратио јавности на конференцији за медије.

Захвалио је грађанима и најавио да Србија остаје на реформском и европском путу. Нагласио је да је побједа била "чиста као суза" и да је освојио више од  два милиона гласова, односно 12 посто више него сви остали кандидати заједно.

Такође је, између осталог, најавио да ће с предсједником Владе Хрватске Андрејом Пленковићем разговарати озбиљно о Агрокору.

У трци за предсједника Србије било је укупно 11 кандидата.

БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Бели

03.04.2017 05:54

Види Додика , сте це он код Вуцица ако је подрзавао ЈЕРЕМИЦА , највеци превртљивац медју политицарима , нањусио да Јеремиц нема сансе па се преселио у Вуцицев изборни стаб , о Бозе , ако ни Вуциц не разумије какав је Миле онда ј то заиста страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.04.2017 06:11

Види оног насег УВЛАКАЦА Милокрада... еее мој Вучицу ти ниси свјестан са ким имас посла...многима је он окрени ледја и теби це

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимом

03.04.2017 06:40

КАКАВ Ј Е САМО КАРАКТЕР У ОНО ТАМО ЛЕСИНАРА!! ЕЈ ЦРНИ РОДИТЕЉИ ;СТА СТЕ РОДИЛИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИЈА И СРПСКА МОРАЈУ ИМАТИ ДОБРЕ ОДНОСЕ

03.04.2017 06:45

АЛИ, СТА ЦЕ МУ ОВАЈ ЉЕВЦАНСКИ ПОБАЦАЈ ОВДЕ НА ПРОСЛАВИ? ДА ЛИ ЈЕ ВУЦИЦ НОРМАЛАН, ЗНА ЛИ ОН СТА МУ ОВАЈ ЉИГАВАЦ ЗАИСТА МИСЛИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орихалк

03.04.2017 07:11

Нашег "драгог вође" главног Баје Републике Српске највише има у Србији-на свим догађајима од спортских музичких политичких, јер у његовој Динсатији само цвијетају руже, а грађани му "уживају" и сналазе се у муљу и блату и око контејнера за смеће. Жалосно да не може бити жалосније, гдје искрено честитам на маестралној побједи господину Вучићу, гдје га сви молимо да изјури тог свог "специјалног госта" из Београда, и да почме радити нешто у интерес грађана Републике Српске, јер је он Предсједник Републике Српске са 25% и промил гласова грађана, и да нас свакодневно не задужује и води у дужничко ропство, док само он раскалашно живи са својом породицом и олигархијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

03.04.2017 07:14

Има један незвани гост са иницијалима М.Д. којег у жаргону зову поткошуља јер се трпа свима у гаће. Ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фууј

03.04.2017 07:26

Види гњиде у позадини...

ОДГОВОРИТЕ