''Предсједник да настави мој пут''

Актуелни предсједник Србије Томислав Николић рекао је након гласања на предсједничким изборима да очекује да ће Србија изабрати предсједника који ће наставити његов пут и да се политика те земље не мијења.

Србија 02.04.2017 | 12:58
''Предсједник да настави мој пут''
"Очекујем да изаберемо председника који ће кренути са пута до којег сам ја стигао. Очекујем да се политика Србије не мења, да се начин на који се Србија представља у свету не мења, да сачувамо пријатељства и на истоку и западу, и северу и југу", рекао је Николић новинарима. 

Он је додао да очекује да Србија "не затвара капије" које је он, као њен досадашњи предсједник, отворио, него да их отвори још више. 

"Уверен сам да Србија неће мењати своју политику и да ће оно што је до сада било успешно, бити само још успешније", навео је Николић. 

Он је пожелио свим предсједничким кандидатима срећу, те да сваки од њих добије онолико гласова колико му је народ опредијелио. 

"Очекујем да избори протекну као и увијек, да то буде свечаност којом грађани показују своју озбиљност и жељу да учествују у начину на који се одлучује о судбини Србије", каже Николић. 

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Додо

02.04.2017 11:04

Не дао бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

црис

02.04.2017 11:19

Велике су сансе да томо није гласао за вуцица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркно

02.04.2017 11:28

Јел да купи себи диплому?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

02.04.2017 14:59

Пут који си ти изабрао једино бих позелио мојим непријатељима.Мада се тебе није ниста ни питало једино сто си добро финансијски профитирао и ти чланови твоје породице а сви знамо да ниси бас неки квалификован за председника.

ОДГОВОРИТЕ