''Predsjednik da nastavi moj put''

Aktuelni predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je nakon glasanja na predsjedničkim izborima da očekuje da će Srbija izabrati predsjednika koji će nastaviti njegov put i da se politika te zemlje ne mijenja.

Srbija 02.04.2017 | 12:58
''Predsjednik da nastavi moj put''
"Očekujem da izaberemo predsednika koji će krenuti sa puta do kojeg sam ja stigao. Očekujem da se politika Srbije ne menja, da se način na koji se Srbija predstavlja u svetu ne menja, da sačuvamo prijateljstva i na istoku i zapadu, i severu i jugu", rekao je Nikolić novinarima. 

On je dodao da očekuje da Srbija "ne zatvara kapije" koje je on, kao njen dosadašnji predsjednik, otvorio, nego da ih otvori još više. 

"Uveren sam da Srbija neće menjati svoju politiku i da će ono što je do sada bilo uspešno, biti samo još uspešnije", naveo je Nikolić. 

On je poželio svim predsjedničkim kandidatima sreću, te da svaki od njih dobije onoliko glasova koliko mu je narod opredijelio. 

"Očekujem da izbori proteknu kao i uvijek, da to bude svečanost kojom građani pokazuju svoju ozbiljnost i želju da učestvuju u načinu na koji se odlučuje o sudbini Srbije", kaže Nikolić. 

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dodo

02.04.2017 11:04

Ne dao bog

ODGOVORITE
Name

cris

02.04.2017 11:19

Velike su sanse da tomo nije glasao za vucica

ODGOVORITE
Name

Prkno

02.04.2017 11:28

Jel da kupi sebi diplomu?

ODGOVORITE
Name

Mitar

02.04.2017 14:59

Put koji si ti izabrao jedino bih pozelio mojim neprijateljima.Mada se tebe nije nista ni pitalo jedino sto si dobro finansijski profitirao i ti članovi tvoje porodice a svi znamo da nisi bas neki kvalifikovan za predsednika.

ODGOVORITE