Видео: Брутална свађа Нинковића и “Гробара”!

Никола Нинковић, некада велики таленат Партизана а сада фудбалер Ђенове, често је био на удару појединих навијача Партизана.

Фудбал 02.04.2017 | 15:00
Видео: Брутална свађа Нинковића и “Гробара”!
Увреде због слабих игара које је добијао током боравка у Хумској никоме не служе на част, а поједини “гробари” Џигија не остављају на миру ни сада када више није део црно-белог тима.

Они су га провоцирали на његовом профилу на Инстаграму, а Нинковић, који је иначе познат “по кратком фитиљу”, узвратио им је непримереним псовкама и сличним увредама.

Ту наравно није бирао речи, па је поткачио несвесно и садашње играче Партизана, а веома свесно Црвену звезду и “гробаре” који вређају своје фудбалере.

“Ви сте Гробари? Пи**е једне, ви не волите сами себе! Ви као волите Партизан? Волите да вређате? Добри су ти ови што сада играју, је ли, сто.о? Они су добри?! Пи..е, једне распале, дођите слободно сви да гледате”, обратио се Нинковић уживо навијачима на свом Инстаграм профилу.

А, затим је наставио у истом тону:

“Сви дођите да видите како се понаша професионални фудбалер. Сада ћу да ти кажем ја. Сви ови што играју су 100 година у Партизану. Шта сте ви, сто.е, дођете да пијете пиво и да вређате. Као ви сте шмекери, платили сте карту 200 и дођете да вређате. Одакле ти право да ти мене питаш како се понашам?”

Нинковић је бранећи себе и бивше саиграче рекао да је Партизану украдена једна титула.

“Питај Нецу Томића, питај Лолу Смиљанића, Марка Шћеповића колико титула имају. Питај мене... За четири године имам три и једну коју су нам украли... А, да видимо шмекеру сада... Кога треба да доведемо у Партизан? Роналда? Ви велике ‘гробарчине’."

Он је затим “објаснио” зашто су неки играчи стално у проводу по клубовима.

“Зато што му се може, зато што је за 20 година зарадио колико ти нећеш за три смрдљива живота. И има право, и узео титулу и Маракану понизио и закључао, јеб.. све. А теби је то криво, оло.у распали... Не знате шта ћете са својим бедним животима...”



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар