Video: Brutalna svađa Ninkovića i “Grobara”!

Nikola Ninković, nekada veliki talenat Partizana a sada fudbaler Đenove, često je bio na udaru pojedinih navijača Partizana.

Fudbal 02.04.2017 | 15:00
Video: Brutalna svađa Ninkovića i “Grobara”!
Uvrede zbog slabih igara koje je dobijao tokom boravka u Humskoj nikome ne služe na čast, a pojedini “grobari” Džigija ne ostavljaju na miru ni sada kada više nije deo crno-belog tima.

Oni su ga provocirali na njegovom profilu na Instagramu, a Ninković, koji je inače poznat “po kratkom fitilju”, uzvratio im je neprimerenim psovkama i sličnim uvredama.

Tu naravno nije birao reči, pa je potkačio nesvesno i sadašnje igrače Partizana, a veoma svesno Crvenu zvezdu i “grobare” koji vređaju svoje fudbalere.

“Vi ste Grobari? Pi**e jedne, vi ne volite sami sebe! Vi kao volite Partizan? Volite da vređate? Dobri su ti ovi što sada igraju, je li, sto.o? Oni su dobri?! Pi..e, jedne raspale, dođite slobodno svi da gledate”, obratio se Ninković uživo navijačima na svom Instagram profilu.

A, zatim je nastavio u istom tonu:

“Svi dođite da vidite kako se ponaša profesionalni fudbaler. Sada ću da ti kažem ja. Svi ovi što igraju su 100 godina u Partizanu. Šta ste vi, sto.e, dođete da pijete pivo i da vređate. Kao vi ste šmekeri, platili ste kartu 200 i dođete da vređate. Odakle ti pravo da ti mene pitaš kako se ponašam?”

Ninković je braneći sebe i bivše saigrače rekao da je Partizanu ukradena jedna titula.

“Pitaj Necu Tomića, pitaj Lolu Smiljanića, Marka Šćepovića koliko titula imaju. Pitaj mene... Za četiri godine imam tri i jednu koju su nam ukrali... A, da vidimo šmekeru sada... Koga treba da dovedemo u Partizan? Ronalda? Vi velike ‘grobarčine’."

On je zatim “objasnio” zašto su neki igrači stalno u provodu po klubovima.

“Zato što mu se može, zato što je za 20 godina zaradio koliko ti nećeš za tri smrdljiva života. I ima pravo, i uzeo titulu i Marakanu ponizio i zaključao, jeb.. sve. A tebi je to krivo, olo.u raspali... Ne znate šta ćete sa svojim bednim životima...”



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar