Видео - Грин: Ударио сам Хардена јер штипа стално!

Драјмонд Грин није крио да је ударио Џејмса Хардена. Штавише, понудио је објашњење.

Кошарка 02.04.2017 | 12:45
Видео - Грин: Ударио сам Хардена јер штипа стално!
Кандидат за МВП титулу, Џејмс Харден, повредио зглоб шутерске, леве руке, недавно у везаним победама над Денвер Нагетсима, а управо ту ударио га је претходне ноћи један од најпрљавијих играча лиге, Драјмонд Грин.

Кошаркаш Голден Стејт Вориорса, после победе над Хјустон Рокетсима у којима је "Брада" заустављен на 17 поена, уопште није крио да је намерно ударио Хардена тачно тамо где је повређен. Напротив, пружио је објашњење…

"Штипао ме је, тако да сам га ударио по руци. То је отприлике то. Он то стално ради, што је заправо незрело, али шта год...", рекао је Грин после победе Вориорса од 107:98.

"Мислим да ме је ударио песницом. Нисам сигуран. Не знам шта су судије виделе", прокоментарисао је Харден, који јесте био жртва новог Гриновог неспортског потеза, али за којег не мали број НБА играча тврди да игра "прљаво" и провоцира.

Иначе, ово није био први пут да се Харден и Грин сукобе. У првој међусобној утакмици сезоне завршеној победом Голден Стејта од 132:127 после два продужетка, Грин је у једном тренутку ударио Хардена у лице, због чега му је досуђена неспортска лична грешка.



Вориорси су жестоко "ишли" на Хардена, који се у трећој четвртини пожалио на повреду после уласка "у блок" који је, према његовом мишљењу, прејако поставио Мет Барнс.

"Ударио ме је", рекао је Харден после, који је и са Барнсом имао бурну прошлост још из времена када је садашњи кошаркаш Голден Стејта играо за Денвер Нагетсе.



"Брада" је завршио утакмицу са 4/18 из игре.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар