Video - Grin: Udario sam Hardena jer štipa stalno!

Drajmond Grin nije krio da je udario Džejmsa Hardena. Štaviše, ponudio je objašnjenje.

Košarka 02.04.2017 | 12:45
Video - Grin: Udario sam Hardena jer štipa stalno!
Kandidat za MVP titulu, Džejms Harden, povredio zglob šuterske, leve ruke, nedavno u vezanim pobedama nad Denver Nagetsima, a upravo tu udario ga je prethodne noći jedan od najprljavijih igrača lige, Drajmond Grin.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa, posle pobede nad Hjuston Roketsima u kojima je "Brada" zaustavljen na 17 poena, uopšte nije krio da je namerno udario Hardena tačno tamo gde je povređen. Naprotiv, pružio je objašnjenje…

"Štipao me je, tako da sam ga udario po ruci. To je otprilike to. On to stalno radi, što je zapravo nezrelo, ali šta god...", rekao je Grin posle pobede Voriorsa od 107:98.

"Mislim da me je udario pesnicom. Nisam siguran. Ne znam šta su sudije videle", prokomentarisao je Harden, koji jeste bio žrtva novog Grinovog nesportskog poteza, ali za kojeg ne mali broj NBA igrača tvrdi da igra "prljavo" i provocira.

Inače, ovo nije bio prvi put da se Harden i Grin sukobe. U prvoj međusobnoj utakmici sezone završenoj pobedom Golden Stejta od 132:127 posle dva produžetka, Grin je u jednom trenutku udario Hardena u lice, zbog čega mu je dosuđena nesportska lična greška.



Voriorsi su žestoko "išli" na Hardena, koji se u trećoj četvrtini požalio na povredu posle ulaska "u blok" koji je, prema njegovom mišljenju, prejako postavio Met Barns.

"Udario me je", rekao je Harden posle, koji je i sa Barnsom imao burnu prošlost još iz vremena kada je sadašnji košarkaš Golden Stejta igrao za Denver Nagetse.



"Brada" je završio utakmicu sa 4/18 iz igre.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar