Таблете јој умало дошле главе

У жељи да што пре доведе линију у ред, Сузана Манчић је прије десетак година почела да пије пилуле за мршављење, и како каже, због њих је завршила у болници и умало умрла.

Србија 01.04.2017 | 15:24
Таблете јој умало дошле главе
Сузана је први пут открила кроз какву драму је прошла.

"Узимала сам таблете за мршављење, у којима је било амфетамина. Знала сам да га има, али мислила сам да је у малим количинама. То је било прије 10 година, и биле су веома скупе. Обично сам имала само за један мјесец. Коштале су 200-300 евра за један мијесец. А онда се десило да сам имала неке паре и наставила сам да пијем и други и трећи мјесец", каже пјевачица.

"Пошто сам интензивно вјежбала, видјела сам да ми је скакао пулс и ја престанем да пијем то. Сјећам се, био је понедјељак. У петак ја, умјесто да одем на Миконос са мојим драгим, завршим у болници са пулсом који нисам могла да очитам уопште", рекла је Сузана и додала да је тада обећала себи да ће убудуће много више водити рачуна о свом здрављу.

"Тада сам се зарекла да никада ништа нећу узимати за мршављење. Отада сам постала обазривија. Строго пазим шта једем, пијем и какве таблете узимам. Мени су у болници само сузе ишле и сјећам се да сам помислила: 'Због глупости да моја дјеца остану сирочићи'. Треба се чувати, ко себе чува и Бог га чува", закључила је Манчићева.

(Ало!)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Додо

01.04.2017 13:44

Доста и те бабе више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

01.04.2017 14:24

Подмладјивала вагину па јој умало није досла главе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цивил

01.04.2017 16:38

Њој несто друго це доци главе.Да не будем вулгаран знате ста. Одмори бако ста ти је висе..

ОДГОВОРИТЕ