Tablete joj umalo došle glave

U želji da što pre dovede liniju u red, Suzana Mančić je prije desetak godina počela da pije pilule za mršavljenje, i kako kaže, zbog njih je završila u bolnici i umalo umrla.

Srbija 01.04.2017 | 15:24
Tablete joj umalo došle glave
Suzana je prvi put otkrila kroz kakvu dramu je prošla.

"Uzimala sam tablete za mršavljenje, u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali mislila sam da je u malim količinama. To je bilo prije 10 godina, i bile su veoma skupe. Obično sam imala samo za jedan mjesec. Koštale su 200-300 evra za jedan mijesec. A onda se desilo da sam imala neke pare i nastavila sam da pijem i drugi i treći mjesec", kaže pjevačica.

"Pošto sam intenzivno vježbala, vidjela sam da mi je skakao puls i ja prestanem da pijem to. Sjećam se, bio je ponedjeljak. U petak ja, umjesto da odem na Mikonos sa mojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji nisam mogla da očitam uopšte", rekla je Suzana i dodala da je tada obećala sebi da će ubuduće mnogo više voditi računa o svom zdravlju.

"Tada sam se zarekla da nikada ništa neću uzimati za mršavljenje. Otada sam postala obazrivija. Strogo pazim šta jedem, pijem i kakve tablete uzimam. Meni su u bolnici samo suze išle i sjećam se da sam pomislila: 'Zbog gluposti da moja djeca ostanu siročići'. Treba se čuvati, ko sebe čuva i Bog ga čuva", zaključila je Mančićeva.

(Alo!)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dodo

01.04.2017 13:44

Dosta i te babe više

ODGOVORITE
Name

Pero

01.04.2017 14:24

Podmladjivala vaginu pa joj umalo nije dosla glave

ODGOVORITE
Name

Civil

01.04.2017 16:38

Njoj nesto drugo ce doci glave.Da ne budem vulgaran znate sta. Odmori bako sta ti je vise..

ODGOVORITE