Амбасадор смјестио супругу у затвор због прељубе

Садик Марафи, амбасадор Кувајта у Аустрији, сместио је у затвор своју супругу, председницу луксузне авио-компаније „Далија Ер“ Хинд ел Ахаби – због прељубе.

Занимљивости 01.04.2017 | 12:25
Амбасадор смјестио супругу у затвор због прељубе
Кувајтски амбасадор оптужио је супругу за превару, због чега је она осуђена на две године затвора. Казну ће морати да одслужи у Мароку.

Уз то, Ахаби мора да плати превареном супругу 18.000 евра.

Прича амбасадора и Ахаби, који имају двоје деце, веома је компликована. Развели су се у септембру 2014, али званична документа о разводу нису добили.

Због брачне преваре осуђен је и Ахабин љубавник, марокански предузетник Карим Б., на седам месеци затвора. Кажњена је и Ахабина сестра, која ће у затвору провести шест месеци због наводног фалсификовања докумената.

Марокански закон кажњава брачну превару затвором до две године.

РТС
фото:РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ДОМИ

02.04.2017 12:52

ПРЕВАРИЛА ГА СА СРБИНОМ,СВАКА ЈОЈ ЦАСТ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјаци

02.04.2017 20:10

Њих двоје су блиски родјаци цак и лице једно на друхо. Ту додје до засицења. Мароканци су францусли производ: хостаплери и курвари. Ситан је амбасадор за тог Керима, али је сујета повриједјена. Кад би у Босни казњавали остале би ван затвора многе али би затвор ипак био пун. Хоце ли му њен затвор донијети дусевни мир. У сваком слуцају треба разговарати с неким психологом.

ОДГОВОРИТЕ