Дрога им била као породични бизнис

У акцији Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС, која је изведена у ноћи чевртак на петак, ухапшено је десет особа - пет у Бањалуци, четири у Броду и једна у Усори. Ухапшено у родбинским везама, откривају бањалучке Независне новине.

Република Српска 01.04.2017 | 09:19
Дрога им била као породични бизнис
Како лист преноси, четири лица ухапшена у Бањалуци су у родбинским везама.  Сазнају да је приведен Јеленко Тамбурић, радник ЈП "Аквана" у Бањалуци,к који је прије двије ипо године запослен у том предузећу.

Он је и боксерски судија. С њим су ухапшени, како преноси лист, и његова супруга Весна Тамбурић, њен син из првог брака Ведран Бодирожа звани Гузла, Марко Дувњак, који се оженио Бодирожином сестром, те Огњен Бранковић, једини који није ни у каквом сродству с поменутом четворком.

У Броду, према сазнању листа, лицу правде приведени су Борислав Спасојевић, Лука Мајсторовић, Неџад Омеровић и Дијана Плавшић, док је у Усори пао Марио Марић.

Из МУП-а РС су потврдили да је ухапшено десет особа. Саопштили су да су ухапшени Бањалучани В.Б., В.Т., Ј.Т., О.Б. и М.Д., у Броду Л.М., Н.О., Д.П. и Б.С те М.М. у Усори.  

Ведран Бодирожа хапшен је и раније у акцији "Дукат" због продаје лажних дуката златарама.

Хапшењем ових лица у полицији кажу да је разбијена организована криминална група, која се бавила производњом и продајом дроге.

Претреси су извршени на више локација и том приликом је пронађено и одузето: 333,11 грама кокаина, 107 грама марихуане, 6.369 таблета синтетичке опојне дроге.

Осим различитих врста дроге, полиција је пронашла више стотина комада муниције, ватрено оружје, електрошокер и друге предмете који, како кажу, потичу од извршења кривичног дјела.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

румунија

01.04.2017 09:51

Има таквих породица много И јос опасније сто легализују прља е паре кроз некретнине И слицно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тека

01.04.2017 11:00

Опасан извор трач до траца све из прве руке

Name

Игор

01.04.2017 12:44

Само вјеруј у све сто писе и бице ти супер као и до сад .

Name

Мејдан

01.04.2017 11:00

Не браним Тамбуру и малог Гузлу,али то што су радили је пресмијешно,какав се криминал одвија у Б.Луци.Ми обични грађани видимо екстремни лоповлук,а полиција штити исти тај криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦ

02.04.2017 05:19

Ево ти прилике да анонимно написес о том криминалу сто као несто знас.

Name

Летац

01.04.2017 17:53

Од нецег народ мора зивјети

ОДГОВОРИТЕ