Јоксимовићева поново трудна

Популарна водитељка и супруга поп певача, Јована Јоксимовић у трећем је месецу трудноће, откривено је у емисији "Екслузивно".

Србија 31.03.2017 | 22:14
Јоксимовићева поново трудна
Већ недељама уназад лепа водитељка Пинк Телевизије Јована Јоксимовић не појављује се на ТВ екранима, за шта има добар разлог. Наиме, Јована је тренутно на трудничком одсуству, а принови се највише обрадовао малени Коста.

Подсетимо, Јована и Жељко су постали родитељи дечака Косте 10. априла 2014. године, а тада се популарна водитељка породила на једној приватној клиници.

Иначе, према наводима извора, Јована би и своје друго дете на свет требало да донесе у истој приватној клиници у којој је родила Косту. 

"Баш се обрадовала када је сазнала да је у другом стању. Иако је ово тек почетак њене трудноће, већ је почела да прави планове о томе где ће да се породи, а то ће највероватније да учини на једној приватној клиници на Новом Београду.

Тамо је царским резом родила Косту, све је то платила скоро три хиљаде евра, а будући да је била презадовољна услугом, тамо ће родити и своје друго дете", открио је извор близак Јоксимовићима.

(ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Реално

01.04.2017 04:56

Кога то интересује!?!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

01.04.2017 17:57

На кога сумњају

ОДГОВОРИТЕ