Joksimovićeva ponovo trudna

Popularna voditeljka i supruga pop pevača, Jovana Joksimović u trećem je mesecu trudnoće, otkriveno je u emisiji "Eksluzivno".

Srbija 31.03.2017 | 22:14
Joksimovićeva ponovo trudna
Već nedeljama unazad lepa voditeljka Pink Televizije Jovana Joksimović ne pojavljuje se na TV ekranima, za šta ima dobar razlog. Naime, Jovana je trenutno na trudničkom odsustvu, a prinovi se najviše obradovao maleni Kosta.

Podsetimo, Jovana i Željko su postali roditelji dečaka Koste 10. aprila 2014. godine, a tada se popularna voditeljka porodila na jednoj privatnoj klinici.

Inače, prema navodima izvora, Jovana bi i svoje drugo dete na svet trebalo da donese u istoj privatnoj klinici u kojoj je rodila Kostu. 

"Baš se obradovala kada je saznala da je u drugom stanju. Iako je ovo tek početak njene trudnoće, već je počela da pravi planove o tome gde će da se porodi, a to će najverovatnije da učini na jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Tamo je carskim rezom rodila Kostu, sve je to platila skoro tri hiljade evra, a budući da je bila prezadovoljna uslugom, tamo će roditi i svoje drugo dete", otkrio je izvor blizak Joksimovićima.

(alo.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Realno

01.04.2017 04:56

Koga to interesuje!?!?!

ODGOVORITE
Name

Borac

01.04.2017 17:57

Na koga sumnjaju

ODGOVORITE