Видео: Велики инцидент у Истанбулу! Атаман напустио клупу Галате...на пет минута!

Атаман побегао од навијача у свлачионицу, па се вратио после пет минута! Досад невиђено. . . .  Шеф стручног штаба турског Галатасараја Ергин Атаман, који није у добрим односима са навијачима због слабих резултата ове сезоне, отишао у свлачионицу због повика са трибина, али се вратио. . . после пет минута?!

Кошарка 31.03.2017 | 21:50
Видео: Велики инцидент у Истанбулу! Атаман напустио клупу Галате...на пет минута!
Кошаркаши Галатасараја убедљиво су поражени пред својим навијачима од Басконије (103:80), али је резултат овога меча у потпуно другом плану због тренера домаћих и његовог геста.

Шеф стручног штаба Галате Ергин Атаман, који није у добрим односима са навијачима због слабих резултата ове сезоне, отишао је у свлачионицу због скандирања против њега са трибина у хали "Абди Ипекчи", али се вратио...после пет минута!?

Тај инцидент се десио пре "подбацивања" лопте на почетку меча, а Атаман се, опет неочекивано, вратио на клупу турског клуба када је на реду био први, телевизијски, тајм-аут.

Са трибина су се тада зачули и аплаузи, али и звиждуци...

Све у свему, сигурно ће имати шта да каже о овом инциденту након меча.



Меч 29. кола Евролиге, између Галатасараја и Басконије, неће се памтити по резултату, јер турски тим одавно нема шансе за пласман у плеј-оф, док су Шпанци у томе успели, али је пажњу привукао због инцидента који се збио непосредно пре подбацивања лопте.

Изнервиран скандирањем најратоборнијих навијача Галатасараја, са којима је од пре неколико седмица на „ратној нози“, шеф струке популарних Лавова, Ергин Атаман одлучио се за непопуларан потез. Устао је са клупе и - напустио халу!

Тачније, отишао је у свлачионицу, из које се вратио на 5.03 до краја прве четвртине, приликом телевизијског тајм-аута. Том приликом поново су се огласили звиждицу оног дела најокорелијих присталица Галате, док га је остатак публике у дворани „Абди Ипекчи“ дочекао аплаузом и овацијама.

Односи на реалацији тврдно навијачко језгро - Ергин Атаман постало су затегнути кад су ови први тражили његову оставку звог слабих резултата иове сезоне, после чега их је он пре десетак дана, на једној од конференција за медије назвао „хуљама“.



Довољно да се ватра разбукти.

У 19. поразу Галатасараја ове сезоне најефикаснији су били Алекс Тајус и Џон Диблер са по 14 поена, а српски кошаркаш Владимир Мицов додао је 8.

На другој страни предњачили су Ким Тили са 20, односно Илимане Диоп са 18.

У другом мечу дана Армани је славио против Жалгириса 88:84.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар