АБА: Црно-бијели са осмјехом отпутовали у Загреб!

Кошаркаши Партизана добили су занимљив поклон пред утакмицу полуфинала плеј-офа регионалне лиге, у ком се састају са Цедевитом. Кошаркаши Партизана одрадили су тренинг у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду, обедовали у ресторану у склопу дворане и кренули дан раније пут Загреба, на мајторицу полуфинала АБА лиге са Цедевитом која се игра у недељу у 19 сати. Стратег црно-белих Александар Џикић је у главни град Хрватске повео 13 играча, а у Београду су остали Караходзић, Танасковић и Јовановић.

Кошарка 01.04.2017 | 10:15
АБА: Црно-бијели са осмјехом отпутовали у Загреб!
"Чека нас тежак посао. Кључ је ограничити број поена противника у транзицији, док ћемо у нападу покушати да поентирамо пре него што поставе одбрану. Важно је добити битку под кошевима, а ни то неће бити лако јер им је центарска линија висока и покретљива. Морамо да обратимо пажњу и на Боутрајта, који је имао сјајно кошгетерско вече у Београду. Немамо посебан притисак", изјавио је стратег Партизана за Блицспорт.

Он је додао и да му задаје главобоље повреда која већ дуже време мучи Луковића.

"Луковић нам је важан. Респектују га противници и у нападу и у одбрани, а у неким фазама игре може да промени ток меча. Није изгледало да ће бити проблематично, али развукло се. Остали су спремни, неки не 100 одсто, али то не мења ништа. Идемо да играмо најбоље што можемо", рекао је Џикић.

Црно-бели су добили мајицу са својом карикатуром, коју су израдиле "Карикатуре Сармагедон".

Меч између Цедевите и Партизана игра се у недељу у дворани Дома спортова од 19 часова.

Цедевита је прошле суботе у Београду имала прилику да у две утакмице избори пласман у финале регионалног такмичења, али је кошем Вилијама Хечера у последњим секундама утакмице Партизан изборио мајсторицу.

Извор: Б92/блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар