''Триста година да окајем гријехе''

Певачица Гоца Тржан важи за једну од најискренијих певачица на нашој естради па је тако једном приликом признала да је много грешила и да размишља да једног дана оде у манастир како би окајала све грехе.

Србија 31.03.2017 | 18:59
''Триста година да окајем гријехе''
Било је ту, како сама каже, бола који је ненамерно наносила људима, а нарочито својим партнерима, који су због ње много пропатили.

''Пазите, да се разумемо, када бих отишла у манастир, не би ми опростили све грехе у наредних 300 година. Грешила сам у животу, много сам грешила. Трудим се да у својим грешкама будем искрена и доследна себи. Када то кажем, пре свега мислим да ако сам неког повредила или учинила нешто лоше, то схватим и покајем се за то, кажем особи коју сам повредила: ''Извини'', и успем некако то да решим'', каже Гоца и додаје:

''Повређивала сам људе, лаже онај који каже да није. Некада сам то чинила намерно, некада не. Међутим, заиста се трудим, ако то некада учиним, да се извиним, схватим своју грешку и исправим је. Мислим да је то пре свега људски, изузетно је важно да имате способност да се извините и схватите да сте неког повредили и да некако то поправите'', истиче певачица.

Тврди да је изузетно тешког темперамента и да се то највише одразило на њене партнере.

''Изузетно сам гадног темперамента и моји сироти партнери најбоље знају како то изгледа. До крви сам знала да терам своје. Мислим да то није добро, ето, извињавам им се овим путем. Људи смо и сви грешимо, тако знам да највише грешака имам у љубавном животу'', објашњава Гоца.

(Информер.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Перо

31.03.2017 17:41

Шта тражи ова креветима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка СПЛИТ

31.03.2017 18:05

Висе је у њу усло људског меса него у Гавриловиеву масину за кобасице xаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светлана

07.04.2017 11:38

Зато је испекла занат и мозе свима дати савјет!То је њен завјет.

Name

Не разумем

01.04.2017 05:26

Перо пита шта тржи ова креветима.

ОДГОВОРИТЕ